четвер, 3 січня 2013 р.

ЧЕМПІОНАТ ЛДЮСШ ЕНЕРГЕТИК




29 грудня 2012 року у СПОРТИВНОМУ КОМПЛЕКСІ "ОЛІМП", відбувся відкритий Чемпіонат ЛДЮСШ «Енергетик». У ньому прийняли участь не тiльки Львiвськi, але й Київськi та Жидачiвськi вихованцi спортивної школи, які мали змогу показати свої сили та вміння. Найкращих спортсменів нагороджували грамотами, медалями та кубками. Оскільки учасників зібралось дуже багато, зробили 2 потоки: в першому виступали молодші кадети, кадети, юніори та дівчата; у другому потоці – старші хлопці.
  В номінації «Найтехнічніший спортсмен», перемогли два перспективних молодих юнака – Богдан Гоза та Андрій Зановяк, які були нагороджені гостями змагань з Києва, цінними призами та сертифікатами.
       Важливо відзначити унікального спортсмена, який почавши займатися важкою атлетикою в 31 рік, вже сьогодні ставить не тільки власні рекорди, але й завойовує медалі та кубки у ваговій категорії до 85 кг. Учасник змагань, спонсор дійства, людина з двома вищими освітами та просто прекрасна людина - Сергій Голубов, зайняв третє місце у своїй ваговій категорії та отримав почесний кубок.  
Втілюючи нову традицію – нагородження дівчат за активну участь у розвиток жіночої важкої атлетики, організатори змагань вручили кубки спортсменкам, що вибороли у своїй ваговій категорії перші місця. 
Коробова Вікторія не вперше виступаючи на обласних змаганнях, де доводилось захищати честь та статус найсильнішої ДЮСШ Львівщини, ділиться враженнями: «- Хочу виразити велику вдячність своєму тренеру – Братко Сергію Петровичу, завдяки якому я стою зараз тут, тримаючи в руках цей почесний кубок! З самого початку тренувань я зрозуміла що хочу присвятити своє життя саме цьому спорту. Кожен день проведений у залі я отримаю шалений заряд віри в свої сили та підтримки від нашого колективу! Кожне тренування є кроком вперед до перемоги! Важка атлетика – це моє життя!»
Слід зазначити, що лави важкоатлетів стрімко поповнюються представницями прекрасної статі. Так, на змаганнях виступали дві нові дівчинки з м. Жидачів, які показали досить не погані результати.

Найголовніший приз цього заходу – кубок найкращого спортсмена Енергетика, - був вручений Чемпіону світу та Європи в ривку, рекордсмену України до 15 років, Гоза Володимиру, який в котрий раз показав чудові результати та власну неперевершену фізичну підготовку. Володимир Гоза розповідає: «Суперників було не багато, саме тому я майже не хвилювався. Дуже радію тому, що нас, важкоатлетів, стає все більше, особливо дівчат.
Мої  тренери залишились задоволені виступом, що є дуже важливим фактором стимулювальним для руху вперед, до нових перемог та звершень!"
Бажаю всім учасникам змагань сили та здоров’я, які є найголовнішими для спортсмена. Вдосконалюйтесь та завжди слухайтесь тренера. Йдіть до своєї мети, тренуйтеся і всі мрії збудуться».
Після завершення змагань учасників чекав передноворічний сюрприз - солодкий стіл від організаторів Чемпіонату.
Бажаємо усім нашим спортсменам надалі здобувати перемоги і йти тільки вперед та висловлюємо окрему вдячність за проведення Чемпіонату, директору ЛДЮСШ Енергетик, Юркевичу Геннадію Володимировичу, який доклав чималих зусиль аби змагання відбулися на вищому рівні!
 

         ФОТОГРАФІЇ                              ВІДЕО


6 коментарів:

  1. Класна стаття.якщо можете кожнi змагання описуйте

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Відтепер кожне змагання за участі спортсменів ЛДЮСШ Енергетик будуть описані у цьому блозі, а згодом і на власному сайті клуба! Дякую за увагу!

      Видалити
  2. Відповіді
    1. Дякую, Ігорко, давай теж чемпіоном ставай, для тебе на цьому блозі завжди знайдеться місце!:)))

      Видалити
  3. а Вірастюк був присутній на тих змагання?:)

    ВідповістиВидалити