четвер, 27 грудня 2012 р.

Чемпіонат світу з важкої атлетики

     В далекому 2009 році Міжнародний комітет важкої атлетики ухвалив рішення про проведення чемпіонату світу серед майстрів (ветеранів) важкої атлетики у Львові!
     І от, нарешті, наступило довгоочікуване 15 вересня 2012 року. З усього світу прибули на змагання великі спортсмени аби доказати свою силу.
     Завдяки організаторам дійства все пройшло на найвищому рівні! Важливість цього заходу, врахував навіть Президент України, підписавши Доручення забезпечити сприяння в організації змагань, за що велике спасибі Генеральному секретарю комітету Біллу Бартону, який особисто звернувся до президента України.
      Компанія "Український Богатир" надала повну технічну підтримку з перевезення, монтажу та демонтажу інвентаря, тому все було готове до чемпіоната вчасно. 
     На чемпіонат прибуло майже 600 бажаючих, але поміж усіх найбільше виділявся один спортсмен… це був український важкоатлет Геннадій Юркевич, який побив світовий рекорд!

      Він, головний суддя змагань, майстер спорту міжнародного класу, дворазовий чемпіон світу і триразовий чемпіон Європи, 5-тиразовий рекордсмен світу та Європи, встановив свій шостий світовий рекорд!
      У віковій категорії 40-44 роки і ваговій категорії до 85 кг він у поштовху підняв штангу вагою 163 кг. У ривку його результат склав 136 кг і в сумі двоєборства Геннадій Юркевич підняв 299 кг.
     Отже, пропоную Вашій увазі аматорські фотографії з чемпіонату світу, зроблені глядачами


 Арена Львів

 


  




 Щаслива Польща

 Розминка перед підходом















2 коментарі: