неділю, 10 травня 2015 р.

Чемпіонат України з дуатлону у Львові

У самому серці Львова, 10 травня 2015 року, пройшов чемпіонат України з дуатлону. Чемпіонат почався о 9:00 ранку та складався з двох частин: біг та велозмагання. Спортсмени мали виконати забіг на 5 км, проїхати на велосипедах 20 км, та 2,5 км пробігти до фінішу. У змаганнях прийняли участь чоловіки, жінки та, навіть, діти. Слід зазначити, що учасниками були не лише професіонали але й любителі. Кожен охочий мав змогу заздалегідь записатися та прийняти участь у змаганнях. Дивитись старт чемпіонату України з дуатлону

Особливу увагу слід надати двом незвичайним спортсменам: дівчині без однієї руки, що мужньо змагалася за перемогу і прийшла до фінішу далеко не останньою та сліпому хлопцю чиє бажання перемогти заслуговує на найвищі нагороди. Прояв такої мужності ще раз доказує наскільки СИЛЬНА УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ!

Технічне осблуговування чемпіонату України з дуатлону виконувала мувінгова компанія "Український Богатир". Працівники цієї компанії виконали монтаж та демонтаж сцени, старту, фінішу; установку огороджень; розвішування банерів та інші технічні роботи.

Головним спонсором чемпіонату України з дуатлону була Нова Пошта, яка разом з іншими спонсорами виділила для переможців та учасників цінні призи.
Львів чекає на нові спортивні події!



Немає коментарів:

Дописати коментар